perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pääsiäisherkkuja vol. 2

Lupasinkin palata voileipäkakkuun ja nyt olisi sen vuoro. Kyseessä on ihan perinteinen voileipäkakku, jonka kaksi päätäytettä ovat tonnikala ja perunasalaatti. Voin kertoa, että toimiva yhdistelmä! :)
Valitettavasti kokoamisvaiheesta ei ole yhtään kuvia, mutta kerroksia tuli 5-6 ja leipänä käytin Fazerin realia, joka on sopivan ohutta ja huokoista :) Kostutuksena toimi kasvisliemi.

Täytteitä olivat siis tonnikala ja perunasalaatti. Perunasalaatin ostin kaupasta valmiina, sillä tähän tarkoitukseen ei kannata nähdä vaivaa ja tehdä itse. Tonnikalatäytteeseen tuli: 3 purkkia tonnikalaa, ½ tuubia ultrakevyt majoneesia, puolisen nippua tuoretta tilliä, 4 keitettyä kananmunaa, 2 tomaattia ja rouhepippuria. Molemmat täytteet soseutin kevyesti koneessa, mutta jättäen vielä pieniä sattumia :)
Kakun kuorrutin smetanan ja kahden tuorejuuston yhdistelmällä.


Koristelu:
Koristelusta halusin tehdä yksinkertaisen ja koska täytteenä ei ole kinkkua niin myöskään mitään rullattuja kinkkuja ei kakun päälle tullut. Kuorrutuksen jälkeen pursotin lopulla majoneesilla kiekurat kakun päälle.

 Lisätään pippurisekoitusta ja tilliä
 Kananmunat ja tuorekurkut. Huomatkaa upeat leikkauspinnat ;)
 Ja voilá! Kakun koristelu on valmis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin merkiksi vierailustasi :)