keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Poikaystäväin bikini/tissikakku

Hiihtolomalla tuli vietettyä niin omia- että myös poikaystäväni syntymäpäiviä :) Itselleni en tehnyt kakkua ollenkaan, mutta poikaystävä sai kunnon kakun, josta olisi riittänyt 30:lle hengelle.. Ainakin siis periaatteessa. Syömässä onneksi oli hänen kavereitaan ja kiitos, että kakku maistui ja saimme syötyä siitä jo lähes puolet yhdeltä istumalta! :D



Kakun tekohan lähtee siitä, että tulee leipoa valtava pohja, jonka täytät kuten normaalikakun. Itse laitoin sisälle sitruunacurdia, vaniljakreemillä jähmetettyä kermavaahto ja mansikoita. Tämän jälkeen leikkaat kakun muotoonsa ja rippeistä kokoat tälle naishahmolle tissit. Tissien kokoaminen käy parhaiten ottamalla oman maun mukaiset ruokakulhot, jotka vuoraa talouskelmulla yli reunojen. Kulhot täytetään tämän jälkeen laittamalla kakkuainesta että täytteitä. Tissit kannattaa laittaa kylmään jähmettymään täksi aikaan ja kumota myöhemmin kakun päälle, kuten alla olevassa kuvassa on tehty :) Koko kakku tulee päällystää voikreemillä. Voikreemi kannattaa maustaa jollain, sillä kuten nimi kertoo, sen pääainesosa on voi ja se ei ole itsessään yhtään hyvää. Itse maustoin voikreemini mansikkatomusokerilla, joka sopi kakkuun mainiosti. Myös erilaiset suklaat sulatettuina ovat hyviä maustamaan kreemiä.

Tästä urakka alkaa :)
Voikreemin levittämisen jälkeen voit laittaa kakun kylmään tai päällystää sen heti ohueksi kaulitulla marsipaanilla. Sokerimassaa en suosittele, sillä se kovettuu nopeasti ja yksi huonoista ominaisuuksista on, että se halkeilee helposti. Levitä marsipaanimatto tasaisesti koko kakun päälle ja siloita.Tämän jälkeen muotoile samaisesta massasta naiselle yksityiskohtia ;)

 
Pienten yksityiskohtien jälkeen on vurossa vaatetus.. Tai jos haluat niin voithan jättää urakan myös tähän, jolloin kakku on hieman rivompi. Muotoile haluamasi bikinit rintojen suojaksi ja koristele mitä mielikuvituksellisimmilla kuvioilla ja väreillä :) Itse villiinnyin odottamaan kesää oikein kunnolla.


Hyvää 26-vuotis syntymäpäivää vielä kerran! :)



 Miten teen ihonväristä marsipaania?



Tarvitset 2 kpl vaaleanpunaista-, 1 kpl keltaista- ja 1 kpl valkoista marsipaania. Työstä marsipaanit tomusokeroidulla alustalla tasaiseksi massaksi mieluiten 24 h ennen käyttöä tai aiemminkin, mutta muista tällöin kääriä kunnolla talouskelmuun, ettei massa pääse kuivumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin merkiksi vierailustasi :)