torstai 24. maaliskuuta 2016

Hyvää Pääsiäistä!

Tahdoin vain tulla toivottamaan lukijoille ja blogissa vierailijoille mukavaa ja suklaarikasta Pääsiäistä ^_^ Oman pääsiäisen "pakolliset" leipomukset on saatu nyt valmiiksi ja huomenna pääsen itsekin maistelemaan miltä porkkanamaa maistuu ;)


Porkkanakakku 20 cm vuokaan, 3 täyteväliä

 Sekoita seuraavat aineet keskenään:

370 g porkkanaraastetta
1 dl kuohukermaa
2 rkl sitruunamehua
4 munaa
1 dl rypsiöljyä
1 prk ananasmurskaa

Lisää joukkoon keskenään sekoitetut:

4 dl vehnäjauhoja
2,5 dl sokeria
3 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
Ripaus suolaa
Maun mukaan kanelia, neilikkaa ja kardemummaa

Sekoita kuivat aineet kosteisiin ja kaada lopuksi joukkoon 2 rkl etikkaa

Paista 175 asteessa alatasolla noin tunti. Pohja jää todella mehukkaan kosteaksi.

Täyte:

1 prk maustamatonta tuorejuustoa
1 prk mango tuorejuustoa
300 g maitorahkaa
Tomusokeria maun mukaan

Kakun päällystin ohuelti tälläkertaa todella yksinkertaisella voikreemillä:

200 g voita
½ dl maitoa
2 dl tomusokeria
sitruunamehua loraus

Yleiskoneen lavalla vatkataan kunnes voi on muuttunut pehmeäksi vaahdoksi ja väri vaalentunut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin merkiksi vierailustasi :)