torstai 9. lokakuuta 2014

Lahen Sinuhella

Ajattelin jatkaa kuulumisiani Sinuhelta. Olen nyt kolmatta viikkoa työssäoppimissa Sinuhen tehtaalla ja olen saanut viettää nämä viikot konditoriassa, jei! :) Paikkana konditoria on ihana ja olen saanut joka päivä oppia jotain uutta. Olemme kovasti tehneet tuotteita Stockmannin hulluille päiville ja kun sanon kovasti niin myös tarkoitan sitä! Puhumme monista tuhansista leivoksista, joita me muutama ihminen teemme.

Tänäänkin tein omenakoreja, jonka ohjeen olen ilokseni saanut oppia alusta alkaen :) (Lue: Näitä tehdään kotona viikonloppuna!) Tänään sain myös ensimmäisen kerran dippailla bebeleivoksiin kuorrutteita mikä oli aluksi jännittävää kun vasempaan käteen lyötiin bebeleivos kreemillä ja oikeaan käteen kaksipiikkinen haarukka. Dippaa! :D Helppoa se loppupeleissä on, turhaa siis jännitin. Vinkkinä: Bebeleivosten tulee olla jääkaappikylmiä, jotteivat murene kuorruteastiaaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin merkiksi vierailustasi :)