lauantai 11. lokakuuta 2014

Banaani-suklaamuffinit


n. 15 kpl

200 g tummasuklaarouhetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria

Oman maun mukaan kardemummaa. neilikkaa ja piparkakkumaustetta
5 dl (300 g) vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 ½ dl sokeria
2 kypsää, isoa banaania

1/2 dl rypsiöljyä

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sekaan öljy, muussattu banaani ja suklaarouhe. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi joukkoon. Kyseessä on siis vain pikainen sekoitus, juuri ja juuri aineet sekoittuvat keskenään.

Voit koristella muffinit halutessasi keltaisilla candymelts-raidoilla

225 astetta ja 15-17 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin merkiksi vierailustasi :)