lauantai 11. lokakuuta 2014
Banaani-suklaamuffinit
n. 15 kpl
200 g tummasuklaarouhetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
Oman maun mukaan kardemummaa. neilikkaa ja piparkakkumaustetta
5 dl (300 g) vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 ½ dl sokeria
2 kypsää, isoa banaania
1/2 dl rypsiöljyä
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sekaan öljy, muussattu banaani ja suklaarouhe. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi joukkoon. Kyseessä on siis vain pikainen sekoitus, juuri ja juuri aineet sekoittuvat keskenään.
Voit koristella muffinit halutessasi keltaisilla candymelts-raidoilla
225 astetta ja 15-17 minuuttia
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätäthän viestin merkiksi vierailustasi :)