tiistai 2. syyskuuta 2014

Päivä konditoriassa

Konditoriapuolen opinnot ovat myös päässeet alkuun vauhdilla ja meidät on heitetty kunnolla mukaan tähän maailmaan. Itse päädyin heti ensimmäisellä oppitunnilla tekemään sileäreunaisia kermamarjakakkuja. Voitte vain arvailla sitä kauhun täyteistä ilmettä kun tämä tyttö teki elämänsä ihka ensimmäisen kermakakun, tai ainakin yritti sen koristelua :D
 
Täällä leivotaan astetta isompia määriä kakkuja

 
Ensimmäinen kermakakkukokeiluni. Ei aivan mitä pitäisi, mutta tästä se lähtee!


 
Tässä seuraavan viikon kakku ja jo huomattavasti kehutummalla tuloksella :)
 
 
Vinkkinä teille muillekin kakun koristelujen kanssa tuskaileville voin kertoa, että kannattaa ensin harjoitella hillolla kuorruttaa ja pursottaa metallikulhoa. Hillo on helpommin käsiteltävä kuin kerma. Hanki ehdottomasti myös jämäkkä lasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin merkiksi vierailustasi :)