keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Parmesankakku


Nopea ja helppo
 
Parmesankakku

200 g parmesaaniraastetta
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
3/4 dl tuoretta tinjamisilppua tai kuivattuna vähemmän
2 kananmunaa
200g turkkilaista/luonnonjogurttia
1 dl oliiviöljyä

Sekoita kuivat aineet, mausteet ja juusto keskenään sekaisin. Lisää joukkoon munat, jogurtti ja oliiviöljy. Sekoita massa käsin tasaiseksi. Voitele ja jauhota vehnäjauhoilla kakkuvuoka, jonka tilavuus on noin 1½ litraa (silikonista ei tarvitse voidella). Kaavi taikina vuokaan ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Kumoa 10 minuutin sisään paiston jälkeen pois vuoasta ennen juuston jähmettymistä. Koristele ennen tarjoilua tuoreilla tinjaminoksilla tai kuten omassa tapauksessa totean: Persilja sopii aina koristeeksi :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin merkiksi vierailustasi :)