Nopea ja helppo
Parmesankakku
200 g parmesaaniraastetta
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
3/4 dl tuoretta tinjamisilppua tai kuivattuna vähemmän
2 kananmunaa
200g turkkilaista/luonnonjogurttia
1 dl oliiviöljyä
Sekoita kuivat aineet, mausteet ja juusto keskenään
sekaisin. Lisää joukkoon munat, jogurtti ja oliiviöljy. Sekoita massa käsin
tasaiseksi. Voitele ja jauhota vehnäjauhoilla kakkuvuoka, jonka tilavuus on
noin 1½ litraa (silikonista ei tarvitse voidella). Kaavi taikina vuokaan ja
paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Kumoa 10 minuutin sisään paiston jälkeen
pois vuoasta ennen juuston jähmettymistä. Koristele ennen tarjoilua tuoreilla
tinjaminoksilla tai kuten omassa tapauksessa totean: Persilja sopii aina koristeeksi
:D
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätäthän viestin merkiksi vierailustasi :)